Rots en Water in Tanzania

Op 7, 8 en 9 maart 2024 vond de eerste driedaagse Rots & Water Basistraining op de International School Tanganyaka in Dar es Salaam plaats. De training werd door Freerk Ykema gepresenteerd, en georganiseerd door Advanced Trainer Margreet Faas-de Boer, daarbij geassisteerd door haar Tanzaniaans Rots & Waterteam. Aan de training deden 40 leraren mee, deels afkomstig van internationale scholen, deels van lokale, openbare scholen. De mondelinge en schriftelijke evaluaties waren bijzonder positief waarbij de wens werd uitgesproken rots en water voor elk kind en jongere in Tanzania beschikbaar te stellen. Binnen dat perspectief hebben opeenvolgende gesprekken plaats gevonden met enkele schooldirecties en Unicef Tanzania.

Voorafgaand aan de driedaagse training heeft Freerk Ykema op de residentie van de Nederlandse ambassade een presentatie gehouden. De week werd tevens afgesloten met een korte training aan het personeel van de Nederlandse ambassade.

Hieronder een link met foto’s die een mooie indruk van de training geven. De fotograaf (en foto’s) waren een cadeau van mevrouw Nadhège Bini (werkzaam op de Kongoleze ambassade in Dar es Salaam en getrouwd met de Kongoleze ambassadeur), tevens deelneemster aan de training en teamlid van Rots en Water Tanzania, waarvoor nogmaals hartelijk dank.

https://photos.app.goo.gl/PiFCVTDen22pYuTL9

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>