Rots en Water Trainers

Bent u op zoek naar een Rots en Water trainer in uw regio of wilt u controleren of een trainer over de juiste accreditatie beschikt? Dan kunt u hieronder een overzicht van gecertificeerde trainers vinden. Het betreft slechts een beperkte lijst waarop alleen trainers zijn opgenomen die hier op eigen verzoek zijn geplaatst. De trainers op deze lijst hebben minimaal de 3-daagse Rots en Water basistraining gevolgd. Daarnaast kunt u vinden of de trainer bepaalde specialisatie- en verdiepingstrainingen heeft gevolgd.

Het wordt aangeraden om bij het inhuren van een externe Rots en Water Trainer altijd te informeren of de trainer beschikt over een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en de juiste vooropleiding; de trainer is bevoegd om te werken met kinderen en/of jongeren (zoals een leerkracht, psycholoog e.d.). Daarnaast wordt de aanwezigheid van de eigen leraar bij de lessen nadrukkelijk geadviseerd.

R&W-trainers fungeren onafhankelijk van het RWI waardoor het instituut de kwaliteit van de lessen niet volledig kan waarborgen. Indien er over een trainer klachten zijn dan wordt het RWI hier graag van op de hoogte gesteld. Staat uw trainer niet op de lijst? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Indien u ook op deze lijst wilt worden geplaatst kunt u daartoe een verzoek indienen via [email protected] met vermelding van de data van uw Rots en Water basisaccreditatie en eventuele Rots en Water specialisaties.

De afkortingen voor de gevolgde specialisatietrainingen staan voor:
ADV: Advanced Training FOM: Focus op Meisjes en Vrouwen
ASS: Autismespectrumstoornissen GEZ: Werken met het Gezin
BS: Basisschool Training TR: Psychosociaal Trauma en/of Rouwervaring
CON: Consult VB: Verstandelijke Beperking
FB: Fysieke Beperking
Provincie Plaats Land Trainer E-mailadres Specialiteiten