(Meervoudige) Fysieke beperkingen

Deze bijzondere en zeer inspirerende, eendaagse specialisatietraining ondersteunt Rots en Watertrainers binnen het reguliere en speciaal onderwijs die werken met kinderen met (meervoudige) fysieke beperking.

Of het nu om een aangeboren of verworven beperking gaat, een kind zal moeten leren omgaan met zijn beperking, deze te accepteren en te kijken naar de mogelijkheden en kansen die het leven biedt. Hierbij zijn bewustwording van kwaliteiten en talenten, en het ontwikkelen van sociale en communicatieve vaardigheden belangrijke processen in het leven van een kind.

Het Rots en Water-programma kan deze processen ondersteunen. Juist voor kinderen met een beperking. Het maakt hen weerbaarder en het laat kinderen ervaren dat je een eigen weg kunt leren gaan in verbondenheid met anderen.

Deze eendaagse training bestaat uit 8 contacturen met een daarbij komende geschatte studielast van 20 uur.

Klik hier voor een korte introductiefilm.

Praktische informatie

Locaties: Sportcentrum Oudenrijn in Utrecht.
Kosten: € 280,- (vrijgesteld van BTW). Kosten zijn inclusief koffie, thee, lunch en boek.
Tijden: Aanvang 08:30 uur (inloop mogelijk va. 08:00 uur). Einde 17:15 uur.
Duur: De training omvat één dag met een contacttijd van 8 uur en een geschatte studielast van 20 uur.
Trainer: Jordy Heinsdijk

 

Deze training is een specialisatietraining. Advies is daarom om eerst de driedaagse Rots en Waterbasistraining te volgen voor het verkrijgen van een volledig inzicht in, en begrip van het Rots en Waterprogramma alvorens aan een van de tweedaagse specialisaties deel te nemen. Alleen via het volgen van de driedaagse Rots en Water-basistraining verkrijgt men de volledige accreditatie Rots en Watertrainer.