Overige

Alle hieronder genoemde Rots en Water materialen zijn zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar en zijn te bestellen via [email protected] Vermeld in uw e-mail uw verzend- en factuuradres.

Bestel direct via e-mail

 

Rots en Water sleutelhanger

De Rots en Water sleutelhanger, voorzien van een stressballetje in de kleuren van het logo, is een leuk presentje om aan leerlingen mee te geven na afloop van de lessen. Het balletje symboliseert hetgeen de leerlingen hebben geleerd en versterkt de transfer naar het dagelijks leven.

Kosten: € 1,80 p/stuk (minimale oplage van 20). Exclusief verzendkosten.

Rots en Water trapkussens en Targets

Trapkussens en Targets met het Rots en Water logo die tijdens de trainingen kunnen worden gebruikt zijn niet via het Instituut te bestellen. Wel kunnen de stootkussens, indien gewenst met het Rots en Water logo en korting, worden besteld bij Aiki Budo Sport / Ronin B.V. (website: www.aiki-budo.nl). Aiki Budo verzorgt deze dienst onafhankelijk van het Rots en Water Instituut.

 

Rots en Water Poloshirts (voor trainers)

De Rots en Water shirts worden gedragen door Rots & Water trainers, Advanced Rots en Water trainers en de Rots en Water Master Trainers. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat XS t/m XXXL en er zijn heren- en dames uitvoeringen.

Kosten per shirt € 35.00 incl. BTW. Verzendkosten € 6,95 ( NL)