Incompany Training

Wilt u dat er een Rots en Water training bij u op school of in uw organisatie wordt gegeven? Dat is zeker mogelijk. Zowel de 3-daagse Rots en Water basistraining als de verschillende specialisatietrainingen kunnen op locatie worden gepresenteerd.

De training wordt op maat gemaakt onder de volgende voorwaarden:

  • Er zijn minimaal 15 deelnemers
  • De school of organisatie zorgt voor een geschikte, veilige en ruime accommodatie
  • De school of organisatie zorgt voor de catering, een beamer en een whiteboard/flipover
  • Bij voorkeur worden de trainingsdagen achtereenvolgend gegeven

In overleg worden er data afgesproken en gekeken welke trainer de training zal presenteren.

Voor meer informatie of een offerteaanvraag kunt u contact opnemen met het Rots en Water Instituut via [email protected]

Eén Dag Introductie Training (EDIT)

De hele organisatie of schoolteam introduceren aan Rots en Water? Dat kan! Het Rots en Water Instituut biedt speciale introductie-trainingen aan, die worden gepresenteerd door speciaal hiervoor opgeleide en geaccrediteerde Advanced Trainers of door één van onze Master Trainers. Het Rots en Water programma richt zich op het vergroten van de sociale vaardigheden en zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Het programma is geschikt voor zowel jongens als meisjes in het Primair Onderwijs, het VO en het (voortgezet) Speciaal Onderwijs.

De 1-daagse introductie training is bedoeld om het hele team te introduceren aan de werkwijze en doelstellingen van het programma. Het is tevens de beste en snelste manier om het programma schoolbreed in te voeren en reeds functionerende Rots en Water trainers binnen de school of organisatie te steunen. Het hele team ervaart hiermee het programma en wat het met je doet. Tevens spreekt het hele team hierna dezelfde Rots en Water taal en kunnen ze dit ook gebruiken in hun eigen klassen.

De inhoud van de dag is beschreven in het Rots en Water Startersboek en bestaat uit: leren gronden en centreren, ademkrachtoefeningen, grenzen aan leren voelen, respecteren, stellen en verdedigen en het Rots en Water referentiekader op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau).

 

Praktische informatie

Locaties: Een EDIT kan alleen als incompany training worden georganiseerd. Er is geen sprake van open inschrijvingen. De school of organisatie zorgt voor een geschikte, veilige en ruime accommodatie.
Kosten: € 1.605,- (vrijgesteld van BTW). Kosten zijn inclusief 12 Rots en Water Startersboeken (€ 32,50 p/stuk). De school of organisatie zorgt voor de catering, beamer en een whiteboard/flipover.
Tijden: Aanvang 09:00 uur. Einde 17:00 uur.
Duur: Minimaal 8 contacturen
Aantal: Maximaal 30 deelnemers (in overleg kan dit aantal worden verhoogd)

 

De 1-daagse introductietraining leidt niet op tot volledig Rots en Water trainer. De deelnemer wordt geïntroduceerd aan Rots en Water, maar dit betekent niet dat de deelnemer met het volledige basisprogramma mag en kan werken. Wel geldt het als goede voorbereiding voor bijvoorbeeld de 3-daagse basistraining of één van onze andere specialisatietrainingen en stelt het de deelnemers beter in staat om hun collega’s te ondersteunen om Rots en Water schoolbreed te dragen.