Kalender

Gadaku Institute / Rots en Water NL

Meer data van geplande 3-daagse trainingen op aanvraag.
T  :  0224 213346    E  :  [email protected]

2018

4
April 23, 24 en 25 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in Hotel Boschrijk op Terschelling. De training wordt georganiseerd en gepresenteerd door Menno Tuik. Informatie en contactgegevens vindt u opwww.buroweerbaarheid.nl 

 
Vol geboekt
5
Mei 16, 17 en 18 - 2018

Open 3-Daagse Rots en Water (basis) training in sportcentrum De Pompenmaker in Heeze. De training wordt gepresenteerd door Bart Denaux en Ingeborg Minderhoud en georganiseerd door Gadaku Instituut/Rots en Water NL. Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder "inschrijven"

 
Vol Geboekt
Mei 16, 17 en 18 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. 

 
Vol geboekt
Mei 23, 24 en 25 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. 

 
Vol geboekt
Mei 28 en 29 - 2018

Tweedaagse training Rots en Water Focus op meisjes en vrouwen in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht.

 
Vol geboekt
Mei 30 en 31 - 2018

2-Daagse Rots en Water basisschool schoolbreed training in sportcentrum De Pompenmaker in Heeze. De training wordt gepresenteerd door Bart Denaux en Ingeborg Minderhoud en georganiseerd door Gadaku Instituut/Rots en Water NL. Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder "inschrijven"

Meer informatie
Mei 31 en Juni 1 - 2018

2-Daagse training Rots en Water en Autismespectrumstoornissen in Sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht.

 
Vol geboekt
6
Juni 6 en 7 - 2018

2-daagse Rots en Water Advanced Training in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht.

 
Vol geboekt
Juni 8 - 2018

Een daagse Rots en Water Advanced Verdiepingsdag met presentaties op hoog niveau die uitblinken door ervaring en kwaliteit en tonen hoeveel en hoe breed Rots en Water in Nederland en ver daarbuiten wordt ingezet.

Deze training exclusief voor Advanced Trainers en wordt georganiseerd door Gadaku Instituut/Rots en Water. Voor meer info of inschrijven kunt u terecht bij [email protected]

Meer informatie
Juni 13, 14, 15 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De training wordt georganiseerd door het Gadaku Instuitute / Rots en Water NL en gepresenteerd door Bart Denaux en Ingeborg Minderhoud. Het inschrijfformulier is te vinden onder "Inschrijven".

Meer informatie
Juni 21 en 22 - 2018

Tweedaagse Rots en Water Basisschool Schoolbreed in sporthal 't Trefpunt in Weerselo. De training wordt georganiseerd door Marcel Lucassen van Sterk en in Balans en gepresenteerd door Nick van Deudekom. Informatie en contactgegevens vindt u op www.sterkeninbalans.nl

Meer informatie
Juni 27 - 2018

Eendaagse Rots en Water-training Consult: introductie, implementatie, borging schoolbrede aanpak in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De training wordt georganiseerd door het Gadaku Instuitute / Rots en Water NL en gepresenteerd door Eric Kok en Nick van Deudekom. Het inschrijfformulier is te vinden onder "Inschrijven".

Meer informatie
Juni 29 - 2018

1-Daagse Rots en Water opfrisdag in Sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. 

 
Vol geboekt
8
Augustus 16, 17, 18 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in Herzele ( België, Oost-Vlaanderen). De training wordt georganiseerd door Sjanstrainingen/VZW De Troon, en gepresenteerd door Stijn Janssens. Informatie en contactgegevens vindt u op www.sjanstrainingen.be

Meer informatie
9
September 12, 13, 14 - 2018

Open 3-Daagse Rots en Water (basis) training in sportcentrum De Pompenmaker in Heeze. 

 
Vol geboekt
September 13 en 14 - 2018

Tweedaagse training Rots en Water Basisschool Schoolbreed in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De training wordt gepresenteerd door Nick van Deudekom en Loekie van Laar, en georganiseerd door Gadaku Instituut /Rots en Water NL. Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder "Inschrijven".

Meer informatie
September 17 en 18 - 2018

Tweedaagse training Rots en Water Focus op meisjes en vrouwen in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De training wordt gepresenteerd door Linda Geraeds, en georganiseerd door Gadaku Institute / Rots en Water NL. Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder "inschrijven".

Meer informatie
September 17, 18 en 19 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in Leek (Groningen). De training wordt georganiseerd en gepresenteerd door Klaas van der Veen en Harriëtte Modderman. Voor informatie en inschrijven kunt u terecht op http://www.minskenwurk.nl

Meer informatie
September 24 en 25 - 2018

2-Daagse training "Rots en Water en kinderen/jongeren (volwassenen) met psychosociaal trauma en/of rouwverwerking" in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. 

 
Vol geboekt
September 27 en 28 - 2018

2-Daagse training "Rots en Water en kinderen/jongeren (volwassenen) met psychosociaal trauma en/of rouwverwerking" in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. Vanwege het specifieke karakter van de training is het alleen voor reeds gecertificeerde R&W trainers mogelijk om in te schrijven. De training wordt georganiseerd door het Gadaku Instuitute / Rots en Water NL en gepresenteerd door Harriëtte Modderman en Tim Brenton. Het inschrijfformulier is te vinden onder "Inschrijven".

Meer informatie
10
Oktober 3, 4 en 5 - 2018

Open 3-Daagse Rots en Water (basis) training in sportcentrum De Pompenmaker in Heeze. De training wordt gepresenteerd door Bart Denaux en Ingeborg Minderhoud en georganiseerd door Gadaku Instituut/Rots en Water NL. Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder "inschrijven"

Meer informatie
Oktober 4 en 5 - 2018

2-Daagse training Rots en Water en Autismespectrumstoornissen in Sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De training wordt gepresenteerd door Marc Boas, Theo Kamevaar en Freerk Ykema. Het is mogelijk om in te schrijven met het formulier dat u kunt vinden onder de knop "Inschrijven".

Meer informatie
11
November 14 - 2018

1-Daagse training Rots en Water en kinderen met een lichamelijke beperking in sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De training wordt gepresenteerd door Jordy Heinsdijk, en georganiseerd door Gadaku Instituut /Rots en Water NL. Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder "Inschrijven". (LET OP: op moment van deelname moet men minimaal een 1-daagse introductie training gevolgd hebben, welke ook de dag voorafgaand aan deze training gegeven wordt)

Meer informatie
November 28 - 2018

1-daagse Rots en Water opfrisdag in Sportcentrum Oudenrijn bij Utrecht. De opfrisdag wordt georganiseerd door Gadaku Institute / Rots en Water Instituut NL. Het inschrijfformulier is te vinden onder "Inschrijven".

Meer informatie
November 29 en 30, 2018

2-daagse Rots en Water Basisschool schoolbreed Gent (België). De training wordt georganiseerd door Sjanstrainingen/VZW De Troon, en gepresenteerd door Stijn Janssens. Informatie en contactgegevens vindt u op www.sjanstrainingen.be 

Meer informatie
 
Laatste nieuws

Laatste ontwikkelingen Rots en Water

Graag zouden we u op de hoogte willen brengen van de laatste ontwikkelingen binnen het Rots en Water programma:

  • Nieuw praktijkboek – te bestellen per 1 februari 2018 (lessenboek 3-daagse basistraining
  • Ondersteunend leerlingboekje
  • Vernieuwd videomateriaal
  • Nieuw lessenboek Rots en Water Basisschool Schoolbreed (verwacht mei 2018)
  • Onderzoek
  • Internationale ontwikkelingen
  • Verloop accreditatie
  • Trainingen 2018

Voor meer informatie, klik hier voor de nieuwsbrief. 

GEFELICITEERD: We mogen weer 4 scholen in Nederland feliciteren met het behalen van het Predicaat Rots en Water school, namelijk:

- CBO Dreefschool in Haarlem

- CBS Tijo van Eeghenschool in Aerdenhout

- Praktijkonderwijs Elde College in Schijndel

- Koningin Emmaschool (V)SO in Amersfoort

 
 
Artikel betreffende voortgang onderzoek VMBO

http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/53422/lessenserie-rots-en-water-op-de-woldborg/

 

Hier ook een link waarop geïnteresseerden de voortgang van het VMBO-onderzoek kunnen volgen, een onderzoeksbeschrijving staat en je samenvattingen en andere verslagen kunt lezen: Klik hier

TV: Editie NL op bezoek bij de leerlingen van het Helinium in Hellevoetsluis (Zuid Holland)

Op maandag 12 maart werden de leerlingen van Klas T2a VMBO Basis Techniek verrast door een camerateam van Editie NL.

Aanleiding tot dit bezoek was een special die Editie NL dezelfde avond uitzond over de vraag ‘Tuchtschool moet terug?’

Standpunt van het Rots en Water Instituut in deze is duidelijk: Kinderen en jongeren hebben duidelijke regels en structuur nodig (Rots) die fungeren als een veilige basis voor verdere ontwikkeling. Aan de andere kant heeft elk kind behoefte aan liefde en waardering en een positieve relatie (Water) met ouders/verzorgers/leraren/trainers. Daar waar de balans tussen Rots en Water ontbreekt ontstaan de problemen.

De beelden spreken voor zich. Twee oefeningen komen naar voren:

  • Twee jongens demonstreren (en ervaren) wat er gebeurt als mensen als ‘Rotsen’ op elkaar ingaan, hetzij fysiek, verbaal als wel in een relatie: beide verliezen hun balans.
  • Door fysieke actie (stoten op kussens) ontwikkelen deze mannen gezamenlijk meer zelfbeheersing en zelfvertrouwen.

Jongens bedankt!

Advanced Trainer Marcel Venis (www.zhanwen.nl) bedankt!

Voor de beelden zie link https://www.rtl.nl/video/65b47927-deaf-4668-93cb-011fd99ac52f/

Effect van het Rots en Water-programma op het Sondervick College te Veldhoven

Lees hier het hele onderzoek.

Accreditaties

De 3-daagse Rots en Water (basis)training is geaccrediteerd door:

-           de SRVB, Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (Register Vaktherapie)

-           door de ABvC, Algemene Beroepsvereniging voor Counseling,

-           door de SKJ, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

 

We zijn geregistreerd in het CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Gezonde school activiteiten


Rots en Water was in 2015 het meest aangevraagde programma in kader van RIVM Gezonde School activiteiten
Klik hier voor meer informatie.


 

Rots en Water op scholen in Almelo

Klik hier om het artikel te lezen

Kijk mee
TWsce1RruLE

Trailer R&W en een beperking

Rots & Water documentaire trailer

Rots & Water Documentaire

Rots en Water en autismespectrumstoornissen Marc Boas MI 

Rots en Water t a v psychosociaal trauma Harriëtte Modderman MI 

Rots & Water binnen basisonderwijs

Rock and Water goes to the Caribbean (Saba) en in februari 2016 ook naar Curacao

Kalender

Voor deze maand
Mei 16, 17 en 18 - 2018

Open 3-Daagse Rots en Water (basis) training in sportcentrum De Pompenmak... Volgeboekt

Mei 16, 17 en 18 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in sportcentrum Oudenrijn bij... Volgeboekt

Mei 23, 24 en 25 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in sportcentrum Oudenrijn bij... Volgeboekt

Mei 28 en 29 - 2018

Tweedaagse training Rots en Water Focus op meisjes en vrouwen in sportcen... Volgeboekt

Mei 30 en 31 - 2018

2-Daagse Rots en Water basisschool schoolbreed training in sportcentrum D...

Mei 31 en Juni 1 - 2018

2-Daagse training Rots en Water en Autismespectrumstoornissen in Sportcen... Volgeboekt

Verder kijken
Internationaal

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
[email protected]


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2018